ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΦΩΤΑ UNITY – ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ

Φωτίστε το όχημά σας με στυλ. Αυτά είναι τα εσωτερικά φώτα Unity με κόκκινο φως. Δημιουργήθηκε για να παρέχει το πιο κομψό εσωτερικό φως στην καμπίνα του οχήματός σας – χωρίς να εμποδίζει τη θέα.

Τα εσωτερικά φώτα Unity είναι τέλεια για οδηγούς που θέλουν να αντανακλούν το στυλ τους με τα εσωτερικά φώτα. Ο κόκκινος φωτισμός παρέχει ένα κομψό, έμμεσο φως στην καμπίνα του οχήματος χωρίς να επηρεάζει την ορατότητα. Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο για τοποθέτηση στην οροφή, στον τοίχο πίσω από τα καθίσματα ή κάτω από το ταμπλό.

Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία μεγέθη, 281 mm, 505 mm και 953 mm. Επιλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στο όχημά σας. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, και ο φακός από διαφανές PC (polycarbonate), που είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό. Αδιάβροχο, κατά IP67. Εύκολη τοποθέτηση με το καλώδιο δύο μέτρων που περιλαμβάνεται, τα κλιπ ή τις βίδες. Στεκόμαστε πίσω από τη μοναδική τριετή εγγύηση λειτουργίας του Strands Lighting Division και έχει σχεδιαστεί για τον οδηγό από το πάθος μας για καινοτόμες και κομψές λύσεις φωτισμού.

White colour

Red colour

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *